Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Video

Magyarországért hajt az EB-n a hazai kő-papír-olló bajnok

Közel 150-en indultak a II. Kő-papír-olló magyar bajnokságon. A játék a hétköznapokban tökéletes módszer annak eldöntésére, hogy kire vár a mosogatás, vagy ki viszi le a szemetet. Akik eddig a négy fal között kő-papír-ollóztak, ezúttal a Kincsem Parkban megrendezett országos tornán bizonyíthattak a Food Truck Show és a Gibbon Games jóvoltából.

Magyarország legnagyobb kő-papír-olló spílerei csaptak össze egymással. Ebbe a mezőnybe már nem volt elég a szerencse taktikai érzék is kellett a győzelemhez.

Bernáth Roland nagyon megizzadt a győzelemért. A fináléban több szett is döntetlennel végződött, amikor ugyanazt a szimbolumot mutatták ellenfelével, Vígh Tamással. Bernáth végül 9-4-es összesítésben győzött. Az utolsó körben, a papír felmutatásával zárta le a mérkőzést. Az újdonsült magyar kő-papír-olló bajnok novemberben, a londoni EB-n újra bizonyítani szeretne.