Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
Video

Nemrég még sört csapolt A mi kis falunk kocsmájában a sorozatot támadó Morvai Krisztina

Korsóval a kezében, a pult mögött mosolyogva csapol sört Teca kocsmájaban Morvai Krisztina azon a képen, ami június végén került fel a Facebookra. Ekkor még örömmel fotózkodott a Mi kis falunk díszletében a politikus, a kép most is elérhető a közösségi oldalon.

Alig két hónappal később viszont – mint arról a Zoom.hu is beszámoltaz európai parlamenti képviselő teljes letámadást intézett A mi kis falunk és az RTL Klub ellen. Egy a Pesti Srácokon augusztus 22-én megjelent cikkben azt állította, a három éve tartó forgatás élhetetlenné teszi a 300 lelkes Pilisszentlélek (a sorozatban: Pajkaszeg) mindennapjait. Szerinte a sorozat korlátozza a mozgásszabadságot és a személyes szabadságot, továbbá az ingatlantulajdonosok tulajdonosi jogait is, ezért megtámadta az RTL Klub forgatási engedélyét. (Morvai egyébként tavaly nyáron vásárolt hétvégi házat a faluban.)

De mit gondolnak minderről a helyiek? (Spoiler: aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a sorozat – és így a falu legfőbb bevételi forrása – maradhasson a településen.)

Videóriport Pilisszentlélekről.