Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Belföld

Jövőre eldől: az ellenzék együtt megerősödik, vagy végleg elbukik

Izgalmas évnek nézünk elébe, az ellenzék összefogott és a Parlamenten kívül kezdett politizálni, tömegek tüntettek az utcán, miután a Fidesz nem engedett a rabszolgatörvényből. Így megyünk neki 2019-nek, amikor lesz egy európai parlamenti és egy önkormányzati választás. A várható eseményekről és azok lehetséges következményeiről Horváth Csaba politológussal, Tóth Erikkel, a Nézőpont Intézet elemzőjével beszélgettünk.

Iványi Gábor: Beleröhögnek a világ arcába, és nincs, aki megállítaná őket

Most éppen a fedél nélküliek az új migránsok, de szinte nincs olyan társadalmi csoport, amit mélyen meg ne bántott volna a hatalom, és minden bizonnyal újabb és újabb csoportokat fognak találni - mondja Iványi Gábor. Az Oltalom Karitatív Egyesületet is vezető lelkész elárulta, mit gondol az új antiszemitizmusról, Sorosról, a tüntetésekről, és adott egy jó tanácsot Orbán Viktornak. Interjú.