Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbánon röhögtek egy népszerű holland műsorban, amit magyarul is megnézhet

Orbánon röhögtek egy népszerű holland műsorban, amit magyarul is megnézhet

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei októberben.

Úgy tűnik, olvasóinkat a politika nem hagyta hidegen októberben, mi pedig a csokról rántottuk le a leplet.

Holland humor Orbánról

A holland közszolgálati média legnézettebb műsorai között van a szatirikus Zondag met Lubach, amelyben a műsorvezető, Arjen Lubach vasárnap este félórában összefoglalja a hét fontosabb híreit. Legutóbb Magyarország is téma volt, annak apropóján, hogy a kormány ismét a propaganda eszközéhez folyamodva igyekszik meggyőzni a magyar állampolgárokat saját igazáról, ezúttal a Sargentin-jelentés kapcsán – írtuk meg októberben. A műsorban szóba került a felcsúti stadion, Bayer Zsolt, és az adás végén magyarul is üzentek a kormánynak.

Orbánon röhögtek egy népszerű holland műsorban, amit most magyarul is megnézhet – videó

A holland közszolgálati média legnézettebb műsorai között van a szatirikus Zondag met Lubach, melyben a műsorvezető Arjen Lubach vasárnap este félórában összefoglalja a hét fontosabb híreit Legutóbb Magyarország is téma volt, annak apropóján, hogy a kormány ismét a propaganda eszközéhez folyamodva igyekszik meggyőzni a magyar állampolgárokat saját igazáról, ezúttal a Sargentin-jelentés kapcsán.

Csok és más semmi

Nem 10 millió forintos támogatást, hanem hitel kaphatnak a kétgyermekes családok. Azt is csak az új építésű lakásokra, ráadásul megemelt áfával – írtuk meg a furcsa hitelről.

10 milliós csok: van egy kis átverés a bejelentés mögött

Nem 10 millió forintos támogatást, hanem hitel kaphatnak a kétgyermekes családok. Azt is csak az új építésű lakásokra – ráadásul megemelt áfával. A kormány és Áder János köztársasági elnök múlt héten példás gyorsasággal, mindössze két nap alatt megszüntette a lakáskasszák állami évi 72 ezer forintos támogatását – ezzel gyakorlatilag halálra ítélte a lakástakarékpénztári-koncepciót.

Borítókép: Veres Viktor