Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az apából lesz az anya és az anyából az apa az első gender fluid családban, ahol mindkét szülő nemet vált

Az apából lesz az anya és az anyából az apa az első gender fluid családban, ahol mindkét szülő nemet vált

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei szeptemberben.

Szeptemberben a gendertéma érdekelte leginkább az olvasókat, mi pedig Dzsudzsák Balázsról írtunk egy érdekes cikket.

Gendercsalád

Több fronton támadta le a brit Draven család a világban eddig megszokott családmodellt, mikor mindkét szülő úgy döntött, nemet vált, és ötéves fiúkat/lányukat (meg sem tudjuk állapítani, mi volt eredetileg) inkább simán embernek, nem férfinak vagy nőnek nevelik. Az már csak cseresznye a habon, hogy Star-Cloudnak, azaz Csillag-Felhőnek hívják a gyereket – írtuk szeptemberben, önök pedig olvasták.

Az apából lesz az anya és az anyából az apa az első gender fluid családban, ahol mindkét szülő nemet vált

Több fronton támadta le a brit Draven család a világban eddig megszokott családmodellt, mikor mindkét szülő úgy döntött, nemet vált, és ötéves fiúkat/lányukat (meg sem tudjuk állapítani, mi volt eredetileg) inkább simán embernek, nem férfinak vagy nőnek nevelik.

Dzsudzsák Balázs

Már biztos, hogy Dzsudzsák Balázs nem igazol Székesfehérvárra, mivel a Videoton még a csökkentett fizetési igényét is irreálisnak tartotta – fejtettük ki egy elemzős cikkben.

Ma már azt is tudjuk, a magyar válogatott futballistája az Egyesült Arab Emírségekben játszik az al-Ittihad Kalba színeiben.

Dzsudzsák Balázs bukása és újabb bukása

Már biztos, hogy Dzsudzsák Balázs nem igazol Székesfehérvárr a, mivel a Videoton még a csökkentett fizetési igényét is irreálisnak tartotta. Bár már a Magyarországra igazolás is megmosolyogtató volt, az még inkább, hogy a természetesen az arab világból érkezett komoly ajánlat is közrejátszott abban, hogy látszólag végleg elfogyjanak Dzsudzsák lehetőségei.