Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szájjal vetette rá magát az alvó hajléktalanra a ligeti szopófantom

Szájjal vetette rá magát az alvó hajléktalanra a ligeti szopófantom

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei augusztusban.

Az augusztus klasszikus uborkaszezonnak számít, de nem akkor, amikor Kőbányán egy szopófantom szedi áldozatait, illetve amikor kollégánk összeveti Görögországot a Balatonnal.

A kőbányai szopófantom

Egészen elképesztő dolgot rögzített egy térfigyelő kamera a kőbányai Liget tér közelében nyár végén. Egy fiatal fiú zaklatott egy alvó hajléktalant, de nem úgy, ahogy azt elsőre elképzelnénk. A felvételen tisztán kivehető a csak erős idegzetűeknek ajánlott jelenet.

A fiatal fiú eleinte csak áll a földön fekvő férfi mellett. Láthatóan hezitál, és ekkor még nem tudja, mit akar. Majd egyszercsak odalép az alvó férfihez és először simogatni próbálja, majd miután a földön fekvő férfi ezt elutasítja, cipzárját lehúzva, előveszi annak péniszét, és a nyílt utcán ráveti magát, majd elkezdi orálisan kielégíteni.

Szájjal vetette rá magát az alvó hajléktalanra a ligeti szopófantom – videó

Egészen elképesztő dolgot rögzített egy térfigyelő kamera a kőbányai Liget tér közelében néhány napja. Fiatal fiú zaklatott egy alvó hajléktalant, de nem úgy, ahogy azt elsőre elképzelnénk. A felvételen tisztán kivehető a csak erős idegzetűeknek ajánlott jelenet.

Görögország vagy Balaton?

Utánajártunk a legendának: tényleg olcsóbb a görög nyaralás, mint a Balaton? című elemzős anyagunkat sokan olvasták, nekünk is az egyik kedvencünk volt augusztusban.

Utánajártunk a legendának: tényleg olcsóbb a görög nyaralás, mint a Balaton?

Idén sokan drágasága miatt nem választották a horvát tengerpartot, de a Balatonon is egyre magasabbak az árak. Eközben egyre többen esküsznek rá, hogy Görögországban sem kerül többe egy hét, mint itthon, vagy éppen a szomszédban. Megnéztük, hogy igazuk van-e.