Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ezeket a fotóinkat szerették a legjobban 2018-ban

Ezeket a fotóinkat szerették a legjobban 2018-ban

Év végi visszatekintő sorozatunkhoz hasonlóan összegyűjtöttük azokat a képes anyagainkat/fotóriportjainkat, amelyeket mi a legjobban szerettünk és olvasóink számára a legérdekesebbek voltak.

Január

Január első hajnalán megnéztük, hogy mi maradt hátra a szilveszteri mulatság után, majd pár napra rá kiordítottuk magunkból 2017 minden fájdalmát, hogy aztán a hónap végén lefotózzuk Mészáros Lőrincet, amint egy magángépen érkezett Budapestre.

“Sikíts, mert az hangosabb!” Fotó: Ivándi-Szabó Balázs (A képre kattintva nyílik a galériánk.)

Február

Februárban már a közelgő választás éreztette hatását, a legtöbben arra voltak kíváncsiak, hogy kik hallgatták élőben Orbán Viktor 20. évértékelőjét.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs (Kattintson a képre a galériáért!)

Március

Márciusban fotóztunk egy olyan játszóházat, ahol sérült és ép gyerekek tanulhatják egymástól az elfogadást.

Fotó: Halász Nóra (Kattintson a képre a galériáért!)

Április

Az országgyűlési választás után tízezrek tüntettek Budapesten, mert “a Fidesz választási rendszere, a kormány gyűlöletkampánya a többséget egyharmados kisebbségbe szorította”. Az egyik tüntetésen megkérdeztünk pár tiltakozót, miért vonult utcára, de jutott arra is idő, hogy körbenézzünk a Hős utcában, ahol azért pattogott a labda, hogy beszéljenek egymással azok is, akik nem szoktak.

Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

Május

Olvasóink közül 2018-ban a legtöbben az Orbán Viktor eskütételén készült képeinkre kattintottak, ahol az egészen addig bújkáló veje, Tiborcz István is tiszteletét tette. Szintén sokan szerették a Rákosi titkos bunkerében készült fotóinkat.

A kétszintes atombunker felső szintje – a zöld szín nyugtat Fotó: Ivándi-Szabó Balázs (A képre kattintva galéria nyílik)

Június

Júniusban, miközben A MEDVÉT üldöztük, csodás képeket készítettünk a tiszavirágzásról Csongrádnál. Bemutattuk a Baltazár Színházat, Magyarország egyetlen hivatásos színtársulatát, ami értelmileg sérült színészekből áll. Közösségük mára egy szeretettel teli családdá vált, akik egymást segítve igyekeznek színvonalas előadásokat varázsolni a színpadra.

Fotó: Csóti Rebeka (Képriportunkat a képre kattintva találja.)

Július

Júliusban a napfény a Balaton Sound kockahasain csillant a legszebben, és sokakat érdekelt a Magyar Honvédség új helikoptere is. Michal Adamski anyagát is szerették olvasóink, aki egy rejtélyes szellemfalu, Derenk utolsó leszármazottairól készített képeket.

Fotó: Michal Adamski (Cikkünket a képre kattintva találja.)

Augusztus

Augusztusban meglátogattuk a légzés bénult festőművészt, Doszkocs Zsuzsát, megnéztük a kecskeméti Top Gun-t és a csillaghullást.

A Mars és a Tejút Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

Szeptember

Szeptember a fotós anyagok tekintetében erősre sikeredett: olvasóink nagyon szerették Újpalotát bemutató munkánkat és kíváncsiak voltak a romfalura is, ahol heti ezer forintból jól lehet élni. Országjáró körképünkben pedig ugyanazt a 7 kérdést tettük fel 10 megyében, 17 embernek.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs (Országjáró körképünkért kattintson a fotóra!)

Október

Októberben kiderült, hogy a boldogság négy lábon és centikkel a föld fölött szalad, olvasóink velünk együtt lepődtek meg, amikor a Terminator kollégánk elé biciklizett, a fehér bot napján pedig egy vak pár hétköznapjait mutattuk be. Az 1956-os forradalom évfordulójára készült “akkor és most” galériánkat is nagyon sokan szerették, ahogy érdekesnek találták a forradalomra visszaemlékező nők történeteit is.

Fotó: Csóti Rebeka (Kattintson a képre a cikkünkért!)

November

Novemberben a Chuck Norris prédikációján készült képeinkre és arra voltak a legtöbben kíváncsiak, hogy kiknek köszönhetjük, hogy fennmarad a nevünk.

Fotó: Halász Nóra (Kattintson a fotóra a sírkövesekről készült riportunkért!)

December

Az év utolsó hónapján a rabszolgatörvény elleni tüntetéssorozat kötötte le a legnagyobb figyelmet (és a mi energiáinkat is), a “Boldog Karácsonyt, Miniszterelnök úr!” címmel meghirdetett eseményen készült képeinket nézték a legtöbben. Karácsony előtt pedig hajléktalan nők egy napját tették szebbé az ingyenes hajvágást vállaló fodrászok.

Fotó: Halász Nóra (Kattintson a képre a galériánkért!)

Kiemelt kép: Nagyecséri lakók Fotó: Csóti Rebeka