Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Volt, aki félmilliót költött a Soundon

Volt, aki félmilliót költött a Soundon

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei júliusban.

Takarító japánok

A kék szamurájok nemcsak, hogy becsülettel küzdöttek, de egy egészen új szintre emelték a vereség utáni levezetést – olvasták nagy kedvvel a Zoom.hu követői. Megírtuk, mintha csak egy NB1-es rangadó utáni felvétel szöges ellentétét látnánk, a focisták kilencvennégy percnyi megerőltetett játékmenet után képesek voltak

maguk után kitakarítani az öltözőt, és a szervezők anyanyelvén köszönő üzenetet hagyni.

Ebből a júliusi cikkből derült ki, nemcsak a rajongóik figyelnek oda környezetükre, hanem maguk a játékosok is. Még egy bizonyíték, hogy a japánok társadalma a jövőből érkezett hozzánk.

Kitakarított öltözőt hagyott maga után a japán csapat, és egy üzenetet

A kék szamurájok nem csak becsülettel küzdöttek, a focisták egy egészen új szintre emelték a vereség utáni levezetést. Mintha csak egy NB1-es rangadó utáni felvételek szöges ellentéteit látnánk, a focisták kilencvennégy percnyi megerőltetett játékmenet után képesek voltak (Kép forrása: FIFA) Nem csak a rajongóik figyelnek oda környezetükre, hanem maguk a játékosok is.

Elnéztünk a Soundra

A Balaton Soundot Magyarország prémiumfesztiváljaként emlegetik, ezért júliusban személyesen jártunk utána, mi igaz ebből. Közben a zsebekben turkáltunk és megtaláltuk az új Pumped Gabót is kisgatyában. Nosztalgiázzon velünk a téli hidegben ezzel a videóval:

Volt, aki félmilliót költött a Balaton Soundon – prémiumfesztiválozók nyomában

A Balaton Soundot Magyarország prémiumfesztiváljaként emlegetik, ezért utánajártunk, mi igaz ebből. Közben zsebekben turkáltunk, hogy kiderítsük, ki mennyit költött és megtaláltuk az új Pumped Gabót kisgatyában.

 

Kiemelt kép: Zoom.hu/Csóti Rebeka