Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ledobta a ruháit egy nő a kőbányai buszmegállóban

Ledobta a ruháit egy nő a kőbányai buszmegállóban

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei júniusban.

Kőbánya: még nem a szopófontam!

Furcsa jelenetre figyeltek fel egy júniusi vasárnapon a 95-ös busz Kápolna utcai megállójában várakozók. A szemtanúk szerint egy láthatóan bódult állapotban lévő, padon fekvő nő bevizelt. Amikor tudatosult benne, hogy pontosan mi történt, megszabadult minden ruhájától, majd meztelenül visszafeküdt a padra. A bizarr viselkedésű hölgyről fényképek is készültek, amelyeket a Kőbánya Blues nevű Facebook-oldal osztott meg.

Mi pedig a Blikk alapján beszámoltunk erről. Olvasóink olyannyira kattintották ezt az írást, hogy június legnépszerűbb cikke lett.

Ledobta a ruháit egy nő a kőbányai buszmegállóban

Furcsa jelenetre figyeltek fel vasárnap a 95-ös busz Kápolna utcai megállójában várakozók. A szemtank szerint egy láthatóan bódult állapotban lévő nő, egy padon feküdt, amikor öntudatlan állapotában bevizelt. Amikor tudatosult benne, hogy pontosan mi is történt,megszabadult minden ruhájától, majd meztelenül visszafeküdt a padra.

Felújított szerelvények borzasztó állapotban

Már Budapesten van az utolsó felújított orosz metrószerelvény is, ám amiket eddig forgalomba helyeztek, azoknak a teteje elkeserítő állapotot mutatnak – számoltunk be róla oknyomozásunk után. Mint minden szerkesztőség, a Zoom.hu is szereti, ha az olvasók kattintással háláljak meg a kemény munkát. Ez ennél a cikknél (is) megtörtént.

Ez mindennek a teteje: balatoni hullámok, rozsdafoltok az egyéves orosz metrókon

Már Budapesten van az utolsó felújított orosz metrószerelvény is, ám amiket eddig forgalomba helyeztek, azoknak a teteje elkeserítő állapotot mutatnak. Az utolsó felújított orosz metrószerelvényeket is leszállították szerdán a 3-as vonalra, Tarlós István főpolgármester be is mutatott egy statisztikát, amely szerint ezek a kocsik kevesebb hibát produkáltak az elmúlt időszakban, mint a 2-es vagy a 4-es vonal szerelvényei.