Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Brutális videók a ceglédberceli tragédiáról

Brutális videók a ceglédberceli tragédiáról

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei májusban.

Ceglédberceli tragédia

Ebben a hónapban legtöbben a Cegléd melletti főúton történt tragikus balesetre kattintottak – a tragédiáról később egy videó is előkerült. Mint beszámoltunk róla, a közúti balesetben egy román rendszámú kisbusz egy homokszállító teherautóval ütközött a 4-es főút 58. kilométerénél. A balesetben hét férfi és két nő vesztette életét, valamennyien a kisbuszban utaztak. A teherautó vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett. A kisbusz sofőre Facebook-élőzött vezetés közben, valószínűleg ezért történt a frontális baleset. Az is kiderült, hogy a kisbuszban romániai roma idénymunkások utaztak, akik Szlovéniából mentek hazafelé. Több cikkben is foglalkoztunk a témával, mindegyik igen élénk érdeklődést váltott ki.

Még egy videó előkerült a brutális ceglédberceli balesetről

Újabb videót publikált az Adevarul a ceglédberceli, kilenc halálos áldozatot követelő balesetről. A felvételt vélhetően egy, a karambolozó teherautó után közlekedő autós vette fel. Látható rajta, hogy a román kisbuszt mennyire maga alá gyűrte a homokszállító. Csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Rákosi bunkerei

Imádtunk lemászni 16 emelet mélyre a föld alatt rohadó Rákosi atombunkerébe Budapest közepén, ezt a cikket olvasóink is szívesen kattintották. Nem csoda, hiszen a beszámoló elolvasásáig bizonyára kevesen tudták, hogy a Deák Ferenc tér alatt ilyen izgalmas helyek vannak.

16 emelet mélyen a föld alatt rohad Rákosi atombunkere Budapest közepén

Budapest, Deák tér, metróaluljáró – tízezrek fordulnak meg itt naponta, unalomig ismert környezet, rutinléptek a mozgólépcsőig, le a peronra, majd egy perc ideges várakozás, hogy befusson a szerelvény. De most nem fut. Nem csoda, hiszen éjfél körül van, nem jár már a metró.

Borítókép: Fotó: Adevarué/Zoom.hu