Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Most már biztos, megvan a Fidesz-kétharmad

Most már biztos, megvan a Fidesz-kétharmad

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei áprilisban. 

Választás 2018

Mi más érdekelhette volna jobban olvasóinkat áprilisban, mint a 2018-as parlamenti választás? A szerkesztőségen belül is népszerű volt a cikk, hiszen igazi csapatmunka eredménye: minden párt szavazatvárásáról élőben, percről percre tudósítottunk. Érdemes már csak azért is visszagörgetni, hogy átgondoljuk, hogyan is zajlott az a nap.

Választás 2018: Most már biztos, megvan a kétharmad

Újabb kétharmad jöhet. A Zoom.hu-n percről percre követjük az eseményeket. A részvételi számokat és az eredményeket ezen a térképen böngészhetik.

Szexpóz kihívás

A két cikkből egyértelműen látszik, hogy olvasóink a komolyabb és a könnyedebb témákat is kedvelik. Írásunkból kiderült, hogy egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket forgalmazó angol bolthálózat kihívása bőven tartogat meglepetést azoknak a pároknak, akik úgy érzik, kezd egy kicsit unalmassá válni a hálószobában töltött idejük. Íme:

Itt van egy 30 napos szexpóz-kihívás, ami megfűszerezi az együttlétet

Egy fehérneműket és szexuális segédeszközöket forgalmazó angol bolthálózat kihívása bőven tartogat meglepetést azoknak a pároknak, akik úgy érzik, kezd egy kicsit unalmassá válni a hálószobában töltött idejük.

Borítókép: Veres Viktor