Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ez történik a női testtel, ha nem kap szexet

Ez történik a női testtel, ha nem kap szexet

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei márciusban.

A füvesember

Nagy tanulsága volt a márciusnak, hogy sokakat érdekelnek a gyógynövényekkel, alternatív orvoslással foglalkozó cikkek. Gyuri bácsiról, a bükki füvesemberről szóló írásunk rengeteg emberhez eljutott, kaptunk érte hideget és meleget, valószínűleg ezért is volt az egyik kedvencünk, nemcsak márciusban, hanem egész évben. Aki valamiért lemaradt róla, itt olvashatja el:

Szilvalekvárral a rák ellen: kuruzsló vagy a népi gyógyászat szakértője a bükki füvesember?

Boldogkői Zsolttal, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének professzorával néztük át a nemrég lovagkereszttel kitüntetett Szabó György természetgyógyász javaslatait. „Gyuri bácsi igen komoly betegségekre ajánl szereket a természet patikájából.

Ez történik a női testtel

Olvasóinkat nagyon érdekelte, hogy mi történik a női testtel, ha nem kap szexet.

Ez történik a női testtel, ha nem kap szexet

Nagyon fontos listát közölt az Independent, bemutatta, mi történik velünk akkor, ha nem kap szexet. Nem is magyarázunk, íme: Szomorúak leszünk Gyengül a női vagina Kevésbé nedvesednek lent a nők Fájdalmas menstruációk Fokozott stressz a hétköznapokon

Így foglaltuk össze az Independent alapján:

  • Szomorúak leszünk
  • Gyengül a női vagina
  • Kevésbé nedvesednek lent a nők
  • Fájdalmas menstruációk
  • Fokozott stressz a hétköznapokon

Borítókép forrása: Pixabay