Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Véletlenül rossz heréjét távolították el egy két éves kisfiúnak, jószerivel kasztrálták hátralévő életére

Véletlenül rossz heréjét távolították el egy két éves kisfiúnak, jószerivel kasztrálták hátralévő életére

Bocsánatkérést tett közzé egy kórház egy két éves kisfiú kasztrálása miatt, mivel először a rossz heréjét távolították el. A gyereket a hét elején szállították a bristoli intézménybe, hogy a nem kellően leereszkedett nemi szervét kezeljék, de egy orvosi tévesztés miatt, az egészséges herét távolították el.

A gyermek betegségére egy rutin állapotfelmérésen derült fény, ezért utalták be egy mindennapi fél órás beavatkozásra. A szülők aztán csak vártak, és vártak, majd két és fél óra múlva többen is megjelentek, köztük a műtétet végző orvos, illetve a kórház menedzsere.

A feleségemmel pánikolni kezdtünk, amikor behívtak az irodába. Azt mondták, hogy nem jól mentek a dolgok, a beavatkozás sikertelen volt.

– mesélte az édesapa. Az orvosok beszámolója szerint véletlenül rossz oldalra helyeztek be egy kamerát, így az addig egészséges heréje sem fog már működni. A házaspár azóta is feldúlva beszél az esetről, szerintük a kórház dolgozói mindent tönkretettek, a fiukat is beleértve.

Összetörték a szívem, és jószerivel a fiam jövőjét is. Nincsenek szavak arra, amit érzek. Csak a csodában reménykedünk.

– mondta az édesanya.

A kórház a sűrű bocsánatkérések közepette nyomozást indított az ügyben.

(Metro, borítóképünk illusztráció: Fortepan/Bauer Sándor)