Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megőrült az internet a magyar műkorcsolyázónőért

Megőrült az internet a magyar műkorcsolyázónőért

Év végi visszatekintő sorozatunkban – januártól kezdődően egészen Szilveszter napjáig – megmutatjuk, az adott hónapban, mely írások voltak számunkra és olvasóink számára az átlagosnál népszerűbbek. Íme, a Zoom.hu helyezettjei februárban.

Nemcsak a téli olimpián mentek nagyot a magyar korcsolyázók, hanem a Zoom.hu-n is.

Korcsolya és AC/DC

Az UTE 19 éves versenyzője, Tóth Ivett továbbjutott, majd a 23. helyet szerezte meg. A sportoló leginkább azzal tűnt ki a mezőnyből, hogy dögös rockzenére mutatott be gyakorlatokat.

Ő volt az:

Megőrül az internet a magyar műkorcsolyázónőért

Megőrül az internet a magyar műkorcsolyázónőért Már írtunk arról, hogy továbbjutott az UTE 19 éves műkorcsolyázója a téli olimpián. Tóth Ivett a 23. helyet szerezte meg. Egyelőre. “Boldog vagyok, hogy sikerült a kűrbe jutnom.

Végre egy jegyzet

Nagyon ritka, ha egy véleményműfajban írt jegyzet annyira népszerű tud lenni, mint az Orbán Viktor kérjen bocsánatot a Liu testvérektől! című írásunk. Ebben arról értekeztünk, hogy az első téli aranyat szerző magyarok között Burján Csaba és Knoch Viktor mellett ott volt Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor, két, kínai apától és magyar anyától származó testvér. A menekültkérdéssel később választást nyerő Fidesz aktuálpolitikáját nézve, érdekes felvetés volt. Ez pedig, úgy tűnik, önöket is érdekelte. Ha valamiért nem olvasta, most pótolhatja az elmaradást:

 

Orbán Viktor kérjen bocsánatot a Liu testvérektől!

A kormányfő azzal gratulált a gyorskoris váltónak: köszönjük, hogy ezt is megérhettük. Ha rajta múlik, nem érjük meg. Publicisztika.

Borítókép: Tóth Ivett az AC/DC ausztrál rockzenekar szólógitárosát, Angus Youngot ábrázoló mellényt visel a nõi mûkorcsolyázók rövidprogramjában a phjongcshangi téli olimpián a Kangnung Jégcsarnokban 2018. február 21-én. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt