Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

1,3 millióan töltötték ki a konzultációs íveket a kormány szerint

1,3 millióan töltötték ki a konzultációs íveket a kormány szerint

Már több mint 1,3 millióan töltötték ki a családos nemzeti konzultációt, amelynek pénteken van a leadási határideje – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára pénteken.

A kormány hivatalos Facebook-oldalán megjelent videóban Dömötör Csaba azt mondta, a kérdőíveket a következő hetekben dolgozzák fel, utána adnak tájékoztatást a részletes eredményekről.

A kormány azután tud majd dönteni arról, hogyan bővüljenek a családtámogatások Magyarországon – tette hozzá. Hangsúlyozta, Magyarország és Európa megújulása elképzelhetetlen az erős családok nélkül. A konzultáción való magas részvételi hajlandóság azt mutatja, mindenkit érintő kérdésről van szó, valamint hogy a konzultáció jó lehetőség arra, hogy párbeszédet folytassanak a kiemelt kérdésekben a választások közötti időszakban.

Bár az 1,3 millió válasz valóban impozáns eredmény, a rendszert azért nem olyan ehéz kicselezni, erről nemrég a Zoom.hu-n is írtunk:

Átvertük a rendszert, Donald Trumpként töltöttük ki a nemzeti konzultációt

Átvertük a rendszert, Donald Trumpként töltöttük ki a nemzeti konzultációt “Már az interneten is ki lehet tölteni a nemzeti konzultációt, ehhez csak annyit kell tenni, hogy a böngészőbe be kell írni: nemzetikonzultacio.kormany.hu” – jelentette be Dömötör Csaba államtitkár, és igaza van: tényleg semmi mást nem kell csinálni, csak felmenni a kormányzati oldalra, és szerda óta máris A kormány ugyanis folytatja a korábbi nemzeti konzultációk gyakorlatát, és az online kérdőívek kitöltésénél meg sem próbál gátat szabni a visszaéléseknek, semmilyen módon nem akadályozza az eredmények szándékos meghamisítását.

(MTI)