Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán Viktor a rabszolgatörvényről: Most fogadtuk el és működni fog

Orbán Viktor a rabszolgatörvényről: Most fogadtuk el és működni fog

„Most fogadtuk el és működni fog”

– ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a polgárok házából távozóban arra a kérdésünkre, hogy Hidvéghi Balázs azt nyilatkozta az ATV Startban, hogy a puding próbája az evés. Módosítják a “rabszolgatörvényt”, ha nem működik?

A miniszterelnök a Polgárok Házából távozóban nyilatkozott az atv.hu-nak, ahol a Fidesz elnöksége és választmánya a párt európai parlamenti listájáról tárgyalt.

„Most fogadtuk el és működni fog” – Orbán az atv.hu-nak a túlóratörvényről

„Most fogadtuk el és működni fog” – ezt mondta Orbán Viktor miniszterelnök a polgárok házából távozóban arra a kérdésünkre, hogy Hidvéghi Balázs azt nyilatkozta az ATV Startban, hogy a puding próbája az evés. Módosítják a “rabszolgatörvényt”, ha nem működik? A miniszterelnök a Polgárok Házából távozóban nyilatkozott az atv.hu-nak, ahol a Fidesz elnöksége és választmánya a párt európai parlamenti listárájól tárgyalt.

Mint arról az ATV beszámolt, Hidvéghi Balázs a Startban csütörtök reggel ezt mondta: „a túlóratörvény kapcsán, mint minden más korábbi, gazdasági döntés kapcsán is, – nyilván az étel próbája az evés – ha nem működik jól, akkor a kormány meg fogja fontolni ennek a módosítását”. (via ATV.hu)

Borítókép: Veres Viktor