Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Lemondanál a húsról, ha ettől jobb lenne a szex?

Lemondanál a húsról, ha ettől jobb lenne a szex?

Még a szex is tovább tart, ha az ember nem eszik húst. Legalábbis a PETA állatvédő szervezet egyik kampányvideója szerint.

A két évvel ezelőtt kitett videó már 58 millió fölötti megtekintésnél jár, nem is csoda, ha időről-időre végigszalad az interneten. Most épp LAD Bible kapta fel, mondván:

ha tényleg jobb lenne a szex, lemondanál a szalonnáról?

A videó osztott ablakban mutatja egy húsevő és egy vegán pár szeretkezését, ami természetesen az előbbinél rövid és szomorú véget ér.

Ezek után jön a szlogen: tarts tovább, légy vegán. De, mitől lesz jobb az az ágyban, aki messzire kerüli az állati eredetű ételeket?

Mimi Bekhechi a szervezet egyik vezetője elmondta, a húsfogyasztás miatt véráramba kerülő koleszterin az artériák elzáródásához vezethet, ami meggátolja a rendes véráramlást nem csak a szív esetében, hanem egyéb létfontosságú vérrel telítődő szervek esetében is. Jó, de mi a helyzet a nőkkel? Erre már nem találtuk a választ.

(via LAD Bible)