Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

“A magyar dolgozókat ne hasonlítsa koalákhoz”- az öt legjobb mondat a Jobbik szóvivőjének Hír TV-s szerepléséből

“A magyar dolgozókat ne hasonlítsa koalákhoz”- az öt legjobb mondat a Jobbik szóvivőjének Hír TV-s szerepléséből

Egészen elképesztő műsort láthattak szerda este a Hír TV nézői, amikor a két humorista, Jakab Péter, a Jobbik szóvivője és Szentesi Zöldi László műsorvezető a kommunikáció nevű fogalmat parodizálták.

Jakab Pétert, a Jobbik országgyűlési képviselőjét, a párt szóvivőjét szerda estére behívták be a Hír TV-be. A politikus élő adásban perceken át nem válaszolt a kérdésekre, inkább Orbán Viktort és a lakájmédiát osztotta. A műsorvezető, Szentesi Zöldi László méltó partnere volt a politikusnak a komikus jelenetekhez.

Jakab gyakorlatilag végig levegőnek nézte a Szentesit, egyenesen a miniszterelnökhöz kezdett beszélni a kamerába: felsorolta azt az öt pontot, amit ellenzéki képviselők a közmédiában szeretnének napok óta beolvastatni.

 

MAGYARORSZÁG ÉLŐBEN – Összenőtt?

A balliberális pártokkal vállvetve indult a Jobbik a közmédia elleni csatába és a parlament ülésteremben lezajlott csetepatéban is teljes volt az ellenzéki összhang. Minek köszönhető a fordulat és várhatók-e további erőszakos fellépések a párt részéről, kérdeztük Jakab Péter országgyűlési képviselőt, a Jobbik szóvivőjét.

Jöjjön a szerintünk öt legerősebb mondat. A lista persze szubjektív:

„Egy kicsit dőljön hátra, hogy is hívják önt?”

(Jakab)

„Elszavalja-e Az anyám tyúkját tízezer forintért? (Szentesi) Ezt Jakab elutasított azzal, hogy ő nem fideszes, nem pénzért csinál dolgokat.

„Engedje meg hogy közbevágjak, mert a miniszterelnök most kapcsolt át az ATV-re, mert még ott is jobb a műsor, mint nálunk, jelenleg”. (Szentesi)

„Úgy viselkedünk itt, mint két hülyegyerek!” (Szentesi)

 

„Ne haragudjon már, de magyar dolgozókat ne hasonlítson koalákhoz!”

 

(Jakab)

 

Borítókép: Jakab Péter Fotó: Máthé Zoltán