Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

VV Hunor szerint, ha egy nő előttünk fingik és/vagy kakkant, az a bizalom jele

VV Hunor szerint, ha egy nő előttünk fingik és/vagy kakkant, az a bizalom jele

A villában megeső velős eszmefuttatások egyik legnagyobb előnye, de inkább hatása, hogy bárkinek megjön tőlük az önbizalma. A hatásmechanizmusa egyszerű, mert a néző azt gondolja: “Á tök jó, én ennyire hülye biztos nem vagyok, mint ezek”. 

A Villa Presszó legutóbbi részében Hunor, Roli és Era beszélgetett arról, hogy kinek mitől jön meg a kedve nem a szexhez, hanem a szaráshoz. Itt rögtön helyesbítenénk, csak Hunor és Roli kezdett erről beszélgetni, Era csupán áldozata volt a srácok bélmozgását körültekintően kielemző beszélgetésének. Era a titokszobában természetesen hangot is adott a nemtetszésének, ám azzal, hogy mindvégig jelen volt a beszélgetés alatt kicsit olyan volt, mint azok a lányok ,akik utálják a “hóban mosdatást”, de amikor rákerül a sor, önként és visítva hányják saját magukra a havat.

Szóval a kakkantás témáját csak pár kanyar választja el a párkapcsolati szintek működési mechanikájának témájától, amiket hőseink fél perc alatt be is vettek. Hunor magabiztosan jelentette ki, hogy

ha egy lány mer fingani vagy kakkantani előtted, akkor benne vagy a bizalmi körben.

Ki akar ezzel vitatkozni?