Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Köllő Babett férjét kiszorították a hálószobából, Weisz Fanni meg nem beszél az anyjával – A Nagy bulvárszemle

Köllő Babett férjét kiszorították a hálószobából, Weisz Fanni meg nem beszél az anyjával – A Nagy bulvárszemle

Köllő Babett kislánya annyira erős egyéniség, hogy kiszorítja az apját a hálószobából, Kern András már régóta depressziós egy kicsit, Nádai Anikó pedig az álmait éli – Itt a Nagy bulvárszemle, a legfrissebb hazai sztárbulvárral. 

Köllő Babett kislánya, Milla már ilyen fiatalon is egy roppant erős egyéniség hatalmas szívvel. Egy táborban odaajándékozta az összes szoknyáját, amiből most látszik, hogy igazi kis filantróp a lurkó, aki ráadásul vasmarokkal irányítja a környezetét. Babett férjét például már egy éve kiszorította a hálószobából – írja a Best magazinra hivatkozva a Bors.

Együtt alszunk egy éve. Azóta, hogy huszonnégy napig egy tévéműsor miatt távol voltam tőle egy dzsungelben. A férjem nem ért egyet velem, és nem csak azért, mert így a vendégszobába szorult, de szerinte árt a házaséletünknek is. Szerintem meg nem ezen múlik. Amíg Millának így jó, addig nekünk is. Talán picit az is benne van, hogy a végsőkig akarom élvezni, hogy még kicsi” – idézi a luxusfeleséget a lap.

Úgy látszik Weisz Fanni még mindig nem békült ki édesanyjával – írja a Bors. Bár az kapcsolatuk megromlásának okai homályosak: az édesanya szerint Fanni párja választotta el őket egymástól, míg a modell egy nézeteltérésre hivatkozik. Annyi biztos, hogy Fanni idén is a párjával és macskáival tölti a karácsonyt, nem látogatja meg édesanyját, ami arra utal, hogy a viszonyuk nem változott.

Kern András elmondása szerint huszonéves kora óta enyhe depresszióval él – írja a Blikk. Az 50 éves karriert a háta mögött tudó színész azt is elmondta, hogy még mindig stresszel a fellépések előtt, amit némi alkohollal és cigarettával old fel.

Mi, színészek állandó stresszben élünk, ami megterhelő, és semmit nem lehet tenni ellene. Szerencsére az orvostudomány azt mondja, van jó stressz és rossz stressz, mint ahogy van jó koleszterin és rossz koleszterin is. Remélem, a színházi stressz jó stressz, bár néha azért károsítja az egészséget, ami miatt a színészek gyakran fiatalon megbetegednek, netán meg is halnak. Én például huszonéves korom óta enyhe depresszióval élek, és bár régen azt hittem, ez kezelhető, már rájöttem, hogy nem nagyon. Szerencsére sokszor elfelejtődik, aztán meg előjön, kiváltó ok sem kell hozzá” – idézi Kern András a Story magazinban megjelent interjúját a lap.

Nádai Anikó őszintén beismerte, hogy ő bizony élete álmát éli, így nem is kérne semmit sem karácsonyra – írja a Blikk.

Ha megkérdeznék, idén karácsonykor mit kérnék legszívesebben a Jézuskától a 2019-es évre magamnak, azt válaszolnám: én az álmaimat élem! A gyermekem csodálatos és egészséges, ennél többet pedig nem kívánhatok! ” – mondta Anikó.

S ha már az álmokról van szó, hallgassuk meg az ausztrál Empire of the Sun nagysikerű, 2008-as slágerét, a Walking on a Dream-t