Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Karácsonyi ketrecharc: szétkapták egymást az anyukák az iskola karácsonyi előadása alatt (videó)

Karácsonyi ketrecharc: szétkapták egymást az anyukák az iskola karácsonyi előadása alatt (videó)

Az olaszországi Gela egyik iskolájában éppen a hagyományos karácsonyi előadást adták elő a tanulók, amikor két anyuka pankrátor módba kapcsolt. Szerencsére tanulhatunk a dologból, mert a lengyel ultrák ustawkaját idéző karácsonyi előadásról készült felvétel is.  

A konfliktusuk oka nem volt más, mint a jobb felvételi szöget biztosító hely elfoglalása, és sajnos mindketten úgy gondolták, hogy a hely őket illeti meg. A szóváltás hamar átváltott ökölcsapásokra és pofonokra. A szülők annyira el voltak foglalva a vita erő általi megnyerésével, hogy a dulakodásuk közepette fellöktek egy angyalnak öltözött kislányt is.

A vitába természetesen beszállt a nézőközönség is, igaz a helyszínen készült videofelvételről nem derül ki, hogy milyen minőségben, mivel a felvételen a verekedést, és a konfliktus utóhatását láthatjuk. De az iskolai színházterem állapotából ítélve valószínűleg mindenki a megfelelő temperamentummal próbálta lenyugtatni a véresszájú anyukákat.

BlogSicilia

La rissa a Gela durante la recita di Natale

(Via DailyMail)