Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Curtis “csak” 300 árva és fogyatékkal élő gyermeket vert át egy nap alatt

Curtis “csak” 300 árva és fogyatékkal élő gyermeket vert át egy nap alatt

Curtis hiába tett ígéretet arra, hogy meglátogatja azt a 300 állami gondozásban lévő árva, és fogyatékkal élő gyermeket, akik kifejezetten őt szerették volna látni, végül nem jelent a megbeszélt időpontban, csalódást okozva a srácoknak. Így, karácsonyra. 

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) minden évben igyekszik ajándékcsomagokkal, élelmiszerrel örömet okozni a térség szomorúbb sorsú gyermekeinek. Idén december 16-án vitt egy kis csokoládét, tartós élelmiszert közel 300 árvának és fogyatékkal élőnek. A tervek szerint úgy volt, hogy a körúton Curtis is velük tar, azonban a rapper nem jelent meg a megbeszélt időpontban – írja a Bors.

A mentőcsoport igyekszik minden alkalommal egy sztárt is elvinni a jótékonysági programra. Idén azért esett Curtisre a választás, mert lényegében a rapperen nőttek fel ezek a gyermekek, így kifejezetten őt szerették volna látni.

“Tizenkét éve folyamatosan látogatunk és támogatunk különböző otthonokat, és az ünnepek alkalmából mindig igyekszünk kedveskedni nekik egy-egy sztárvendéggel is. Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel és külön őt kérték. A titkárnőnk nagyjából egy hónappal ezelőtt személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést, sőt az előtte lévő napokban azt üzente, hogy még izgul is, milyen lesz majd a program. Ráadásul olyan szerencsénk volt gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra. Eddig mindenki meg is jelent, miután elvállalta a felkérést, de ha Curtis csak ír egy SMS-t, vagy bármilyen módon lemondja a programot, azt is el tudjuk fogadni. A legszomorúbb,
hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is.”

– idézi a Bors a DEKOM elnökét, dr. Késmárky Andrást.