Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bevásárol harckocsiból és önjáró lövegből a Honvédség

Bevásárol harckocsiból és önjáró lövegből a Honvédség

Új harckocsik és önjáró tüzérségi lövegek vásárlásáról írtak alá szerződést a Honvédelmi Minisztériumban. A Krauss-Maffei Wegmann vállalat 44 új harckocsit és 24 önjáró löveget szállít a Magyar Honvédségnek.

A honvédelmi tárca szerint a légierő technikai fejlesztése után most a szárazföldi haderőnem megerősítése következik. Nemrég szereztek be például egy második Falcon üzleti luxusrepülőt, erről itt írtunk:

A Zoom.hu leleplezte, a Honvédség végül elismerte, hogy titokban luxusrepülőt vásárolt

“Folytatódik a haderőfejlesztés – újabb repülőgéppel bővül a Magyar Honvédség légiflottája” – ezzel a címmel adott ki közleményt a Honvédelmi Minisztérium, amely ugyan a Zoom.hu kérdéseire nem volt hajlandó válaszolni, ám ezzel a sértődött, politikai hisztériakeltést emlegető kommünikével végül elismerték, amit a Zoom.hu derített ki: a honvédelmi tárca titokban vett egy használtan is több milliárd forintos luxusrepülőt, és erről elfelejtette tájékoztatni az adófizetőket.

Borítókép: Illusztráció / Forrás: giphy.com