Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Bagi-Nacsa páros megijedt, amikor a tüntetők bementek az MTVA-ba

A Bagi-Nacsa páros megijedt, amikor a tüntetők bementek az MTVA-ba

Bagi Iván kétoldalas interjúban nyilatkozott a kormánybarát Ripostnak arról, hogy elítéli azokat a tüntetőket és ellenzéki politikusokat, akik bementek az MTVA-ba azzal a céllal, hogy élő adásban olvassák be a követeléseiket. 

„Ami itt történt az olyan, mintha betörnének az ember otthonába”

-fogalmaz az 444 által kiszúrt interjúban Bagi Iván humorista, aki ehhez még hozzáteszi:

Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után. (…) Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik (…) Most mit mondjak, féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak…, este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon

Negatívan értékítélte a humorista páros másik fele, Nacsa Olivér is a hétvégi eseményeket.

„Mi most akkor megpróbálunk Kult30 adást csinálni az M5 csatornán, mert félreértés ne essék, mert ez egy munkahely ahol emberek próbálnak dolgozni, és tenni azért, hogy esetleg a kereskedelmi televíziókkal szemben egy kis kultúrát csepegtessenek polgártársaink életébe”

-idézi a Ripost Nacsa Olivér Facebook bejegyzését.

Borítókép forrás: MTVA Fotó: Zih Zsolt