Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

13 éves diákjával szexelgetett a 27 éves tanárnő, amit még akkor is tagadott, amikor leleplezték

13 éves diákjával szexelgetett a 27 éves tanárnő, amit még akkor is tagadott, amikor leleplezték

A 27 éves Arizonai tanárnő először csak üzenetekben csábítgatta 13 éves diákját, majd később “elmélyült” a kapcsolatuk. A tanárnő természetesen lebukott, ám a közvetlen bizonyítékok ellenére is mindent letagadott a bíróság előtt. 

Britanny Zamora legalább négyszer feküdt le 13 éves diákjával. Megesett, hogy az éjszaka közepén hívta fel a fiút, hogy találkozzanak és közösüljenek a nő kocsijában. A fiú viselkedése a kapcsolatuk miatt feltűnően megváltozott, amire a szülők is felfigyeltek. Egy speciális, szülői felügyeletet biztosító applikációt telepítettek a telefonjára, ami azonnal jelzett, ha olyan a fiú olyan üzenetet kap, amit nem szabadna.

Hamar kiderült, hogy a Zamora és diákja között komoly viszony zajlik. Egymásnak szexuális tartalmú üzeneteket és képeket küldözgettek.

Zamorát egy rögzített telefonbeszélgetés után tartóztatta le a rendőrség. Közvetlen bizonyíték lévén ez elég arra, hogy hosszú időre börtönbe kerüljön, ám a nő mindent tagad, igaz ez nem fog segíteni raja.