Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Van, aki megsiratja az elhunyt fodrászát, Emily Ratajkowski inkább kiteszi a melleit az emlékére

Van, aki megsiratja az elhunyt fodrászát, Emily Ratajkowski inkább kiteszi a melleit az emlékére
  • 2018. december 18., 17:06

62 éves korában elhuny a divatvilág egyik legkedveltebb hajszobrásza, Oribe Canales.

A kubai születésű Oribe évtizedekig volt a divatbemutatók világának fontos alakja, szinte mindenkivel dolgozott, aki számít, többek között a Versace, a Mugler, a Calvin Klein és a Chanel is rendszeresen őt hívta, hogy álmodja meg a modellek frizuráját egy-egy showjukra. A ’80-as és ’90-es évek fordulóján több vezető modellnek is ő készített új frizurát, Linda Evangelista, Naomi Campbell, és Cindy Crawford is nyugodt szívvel bízta rá a haját. Érthető hát, hogy rengetegen búcsúznak most tőle, így Emily Ratajkowski is, csak nem éppen a megfelelő képválasztással:

Rest in Power, Oribe Canales. I am so grateful to have been able to work with you and know you. The king of hair, the king of Miami, the best smile. ❤️

850.4k Likes, 2,669 Comments – Emily Ratajkowski (@emrata) on Instagram: “Rest in Power, Oribe Canales. I am so grateful to have been able to work with you and know you. The…”

(nuus)