Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már meg is találta VV Vivien, kinek a karjaiban vigasztalódjon?

Már meg is találta VV Vivien, kinek a karjaiban vigasztalódjon?

Krisztián kiesése mély szomorúságba taszította a játékost, de nem tudunk elmenni a tény mellett, hogy bizony láttunk már tőle ilyet.

A Radics után most Krisztiánnak is koppra ugyan azokat a szavakat ismételgető Vivien fekete könnyek között és hat kiló elmosódó vakolat alatt búcsúzott aktuális szerelmétől, aki miatt tényleg, most nagyon, mert amikor két ember… “Hagyjál már Győzike!”

Egyszer és mindenkorra kijelenthető, hogy aki Vivivel kezd, repül, kész,

imádkozó sáska mód on!

Nade! Most jön az érdekes rész, vajon ki lesz a következő áldozat?

Roli, aki kicsit Adrinak örülve öleli az összetört kismadarat, miközben üvöltve zokog? Mondjuk a srác egy héten belül párbajozik, tehát ha pusztán az ölelésétől is ki lehet esni, akkor most karanténba a csajjal, üzenem a lakóknak!

Csoki, akinek minden lány lassan naomikemböllre szépül és amúgy is a tesók vigyáznak a másik nőjére? Nagyon érdekes lesz, mert szinte bárki lehet, de a videó alapján egyelőre Csokimester a befutó:

Végülis a végén még mindig lehet majd mondani, hogy fiatal voltam és kellett a pénz…

(via RTL II)