Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hadházy: Üzenem a szennymédiának, én sem szimuláltam!

Hadházy: Üzenem a szennymédiának, én sem szimuláltam!

Facebook-oldalánt üzent támogatóinak Hadházy Ákos: „Beolvasták a tüntetők 5 pontját? Nem. Abbahagyták a hazudozást? Nem. De be fogják olvasni és abba fogják hagyni, ha mindannyian azt csináljuk, amit kell. Ha valóban kitartóak, elszántak és határozottak leszünk.” – írja az országgyűlési képviselő – „Ha a tiltakozások nem állnak le és ha tudjuk, hogy a tiltakozásoknak sok-sok formája van. Egyáltalán nem használtunk még ki minden lehetőséget. Mindenkinek, diákoknak, dolgozóknak, nyugdíjasoknak lesz még feladata bőven, csak velük együtt érhetünk el mindent.”

A politikus szerint a civil társadalom tudni fogja, mit kell tenni annak érdekében, hogy a kormány „érezze a törődést”. „Nekünk, politikusoknak pedig világosan és határozottan a kormány tudtára kell hozni, hogy amit teszünk, nem színjáték. Nem volt az, ami a parlamentben történt és nem volt az, amit az MTVA-ban tettünk. És üzenem a szennymédiának: én sem szimuláltam!”– üzente közösségi oldalán.

 

Borítókép : Veres Viktor