Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egy zacskó fűvel akart fizetni a Big Mac-ért, letartóztatták

Egy zacskó fűvel akart fizetni a Big Mac-ért, letartóztatták

Marihuána birtoklás vádjával tartóztattak le egy 23 éves férfit a floridai Port St Lucie városában, miután azzal akart fizetni egy McDonald’s étteremben – ellenben több amerikai állammal, Floridában nincs legalizálva a fű.

A beszámolók szerint Anthony Gallagher vasárnap, a hajnali órákban hajtott be egy McDrive-ba, ahol az eladó elmondása szerint egy zacskó marihuánával akarta kifizetni a rendelt ételt.

Az eladót azonban nem hatotta meg az ajánlat. Gallagher ekkor elhajtott, az eladó pedig jelentette az esetet a rendőrségen.

A rendőrök kimentek a helyszínre, ahol nem sokkal később újra megjelent a betépett férfi. A rendőröknek azonnal feltűnt az autóból áradó fűszag, miután átkutatták kis mennyiségű marihuánát találtak nála. Megjegyezzük, a „kis mennyiség” jelen esetben nagyjából 11 gramm volt, ami a floridai törvények szerint csekély mennyiségnek számít.

Gallagher a rendőröknek azt állította, hogy csak poén volt az egész, és viccelt, amikor felajánlotta, hogy marihuánával fizet az ételért. A rendőrök azonban nem vették a poént, így a férfit végül 20 grammnál kisebb mennyiségű marihuána birtoklása, valamint bódult állapotban történt vezetés vádjával tartóztatták le.

(24.hu)

Fotó: MTI/EPA/Alexander Becher