Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Curtis: Nem voltam és nem is leszek szent

Curtis: Nem voltam és nem is leszek szent

Megjelent a The Biebers zenekar legújabb száma Minden este címmel, amelyet Curtis-szel közösen írtak és a rapper is feltűnik benne.

A dal refrénje a “Belerángat minden este” sokat elárul a szám hangulatáról, ami a bulizásról és leginkább arról szól, mennyire sokszor érzi úgy az ember, hogy neki ez jár.

Hiszünk ebben a dalban, mert tényleg őszinte érzelmek és vélemények vezéreltek minket. Minden The Biebers-dalnak mély mondanivalója és jelentése van, de próbáljuk ezeket úgy megírni, hogy mindenki a saját életére kivetítve értelmezheti

– mondta Puskás Peti a Blikknek és a ByeAlexxel közösen jegyzett szám a valóságból való kiszakadás kényszerére helyezi a hangsúlyt.

„Curtis-szel nem most kezdődött a barátságunk, de az elmúlt időszak vele kapcsolatos történései és pletykái teljesen letaglóztak. Nem konkrétan Curtis dolgaival kapcsolatban kutatom a kérdést. Tény, hogy Ő ihletett, és úgy gondoltam, ezeket az érzéseket ki kell írnom magamból, s ehhez a legjobb dolog, ami történhetett, hogy Ő is részese lett a dalnak, abszolút kiegészít bennünket” – tette hozzá Peti, és valóban Curtis szövege elég hűen tükrözi a világot ami miatt botrányaira is fény derülhetett. Most is azt mondja:

“Nem voltam és nem is leszek szent”

(via Blikk / borítókép: MTI Fotó: Nyikos Péter)