Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Soros pár száz, erőszakra kiképzett anarchista, antifasiszta fasisztái rendőröket gyújtogatnak, meg akarják dönteni a jogállamiságot, és közben eljátsszák a hattyú halálát

Soros pár száz, erőszakra kiképzett anarchista, antifasiszta fasisztái rendőröket gyújtogatnak, meg akarják dönteni a jogállamiságot, és közben eljátsszák a hattyú halálát

Mindez pedig rettegést kelt a közmédia dolgozóiban, pisilni sem tudnak elmenni. Kilátások a Fidesz-propaganda ablakaiból.

Az ember úgy össze tud zavarodni, amikor elkezdi olvasni az egyetlen logikai buborékká összeállt fideszes propagandagépezet karakterhalmazait, hogy ihaj. Ahogyan ennek a cikknek a címe is jelzi, az összefüggések teljes hiányának, a zagyvaságnak, a vagdalkozásnak azt a fokát, amit képesek produkálni, szinte lehetetlen egyszerűen és értelmesen prezentálni.

Hiszen amíg ebben az alternatív valóságban az egyik bekezdés még antifasiszta, anarchista tüntetőkkel riogat, addig a következő már fasiszta hordákról értekezik.

A propagandagépezet szerint azonban három közös dolog mégis csak van a tüntetőkben.

1. Pár százan (szinonima: látványosan kevesen, egyre kevesebben) vannak

„Pár száz” tüntető a Nyugati tér környékén / Fotó: Veres Viktor

2. Erőszakra is ki vannak képezve

Forrás: Origo.hu

Valamint:

Forrás: Origo.hu

3. Soros György

De mit tud okozni a pár száz erőszakra kiképzett Soros György? Hát félelmet:

Forrás: Origo.hu

Majd azt írják az egyik ilyen félelmet keltő képviselőről, miközben állítólag a közmédia dolgozói még csak pisilni sem tudnak kimenni a szerkesztőségi szobákból, hogy:

Forrás: Magyaridok.hu

Még ezekben a rettenetes időkben is akad azonban ember a gáton, akit a közmédia dolgozóival ellentétben nem tölt el félelemmel és rettegéssel az, hogy Soros pár száz, erőszakra kiképzett anarchista, antifasiszta fasisztái rendőröket gyújtogatnak, meg akarják dönteni a jogállamiságot és közben eljátsszák a hattyú halálát:

Forrás: 888.hu

Azonban a közmédia ablakaiból sokáig nem látszott semmi. Sem az, hogy több ezer ember áll a Kunigunda utcai épület előtt, sem az, hogy odabent eluralkodott a félelem és a reszketés. Mára természetesen kitárultak az ablakok a világra:

Forrás: Hirado.hu

Kiemelt kép: Rendőrök kiszorítják az ellenzéki pártok kezdeményezésére a munka törvénykönyvének módosítása ellen indult tüntetés résztvevőit a Parlament előtti Kossuth téren 2018. december 12-én / Fotó: Balogh Zoltán/MTI