Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, Schobert Lara családi fotózáson szexizett – A nagy bulvárszemle

Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, Schobert Lara családi fotózáson szexizett – A nagy bulvárszemle

Ezek a legfontosabb bulvárhírek a hét kezdéshez:

  • Kiss Ramóna két évad után lehet, hogy átadja a stafétát. A Blikknek Rami elmondta: “Úgy tudom, jövőre is lesz X-Faktor, de még titok, hogyan alakul a felállás. Nagyon szerettem a műsort, imádtam minden pillanatát az első forgatási naptól az utolsóig. Szívem szerint jövőre is itt lennék, de meglátjuk, hogyan alakul az életünk. Számomra most a családom és a kisgyermekem, azaz az anyaság lesz a legfontosabb, mindent ennek rendelek alá.”
  • A Life.hu szúrta ki a Schobert család Instagramján a családi karácsonyi képet, amit Palácsik Lilla készített, és ami Lara szempontjából igen erősen szexire sikeredett. A rajongók nem is tudták szó nélkül hagyni, akik szerint is sok egy átlátszó felső egy alig 14 éves tinin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Úgy várjuk a karácsonyt❤️❤️❤️

Norbi Update (@norbi_update) által megosztott bejegyzés,

  • Pásztor Anna egy mosdóban fenyegette meg párja exét szól a FemCafé cikke. Az énekesnőt egyszer nagyon felbőszítette, hogy a pasijával flörtölt egy exe, ezért fogta és falhoz nyomta a lányt a mosdóban:”Elmentünk egy partiba, ahol egy ex teljesen szemtelenül, mintha ott se lennék, elkezdett flörtölni a párommal. Elkaptam a mosdóban. Odanyomtam a falhoz, és azt mondtam neki, ezt be fogjuk fejezni. Leginkább te”

    egy mosdóban fenyegette meg a párja exét

    Pásztor Anna egy mosdóban fenyegette meg a párja exét

    Pásztor Anna egy mosdóban fenyegette meg a párja exét

  • A Bors számolt be arról, hogy a 26 éves Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter az esküvő után máris a babát tervezik. A családtervezés előtt egy genetikust is felkerestek, hogy megtudják, mennyi az esélyük siket gyermekre, akit természetesen ugyanolyan szeretettel várnának. Azonban az is kiderült, Fanni nem hordoz olyan géneket, amik arra utalnának, hogy a babájuk is feltétlenül siket lenne.