Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hadházy a földön – biztonsági őrök dobták ki a képviselőket az MTVA-ból

Hadházy a földön – biztonsági őrök dobták ki a képviselőket az MTVA-ból

Elszabadultak a indulatok a köztévé székházában. Erőszakkal vitték ki az őrök Hadházyt és Szél Bernadettet a szákházból.

Ellenzéki képviselők tegnap éjszaka óta próbálják beolvastatni petíciójukat az állami tévébe, ám erre a szerkesztők nem hajlandóak. 13 ellenzéki politikus egy része az épület azon részében van, ahol a Kossuth rádió üzemel. Az ellenzékiek egy másik csoportja a 4-es stúdiójához ment. A képviselőkre több tucat fegyveres és fegyvertelen biztonsági őr vigyáz.

Hadházy Ákos képviselő az őröket megkerülve próbált egy lépcsőn felmenni – négy biztonsági őr támadt rá, így emiatt a képviselő a földre esett. A MTVA részéről egy felelős vezető sincs a biztonsági őrök vezetőjének kellene kezelnie a helyzetet. A biztonsági őrök végül nemes egyszerűséggel erőszakkal kivitték előbb Hadházy Ákos majd Szél Bernadett ellenzéki képviselőket az MTVA székházából, a többi ellenzéki politikus még bent van.