Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Fegyveres őröket küldtek az MTVA-ban az ellenzéki képviselőkre

Fegyveres őröket küldtek az MTVA-ban az ellenzéki képviselőkre

Néhány ellenzéki képviselő az MTVA Kunigunda utcai székházában éjszakázott., a petíciójukat szeretnék beolvastatni a “szennytelvízióban” – mondta Szél Bernadett képviselő.

Ma reggelre sajtótájékoztatót terveztek, de egyelőre nem lett belőle semmi. A köztévébe bejutott még az éjszaka 13 ellenzéki politikus egy része az épület azon részében van, ahol a Kossuth rádió üzemel. Az ellenzékiek egy másik csoportja a 4-es stúdiójához ment. A stúdió ajtaja be van zárva, se ki, se be nem lehet menni, de a köztévé reggeli műsorában ennek ellenére vannak vendégek.

Az Index tudósítása szerint Szél Bernadett elmondta, hogy Varju László, Szanyi Tibor, Ujhelyi István és jobbikosok is megérkeztek a stúdió elé. Szél arról is beszélt, hogy nagyon fáradtak, nem aludtak semmit. Szél Bernadett élő Facebook közvetítésben azt mondt, hogy petíciójukat szeretnék beolvastatni a “szennytelevízióban”

Az ellenzékiek nem értik, hogy a köztévében miért nem hír az, hogy ők ott vannak és petíciót akarnak felolvasni, miközben biztonsági őröket küldtek az ajtó elé.

Fotó: Veres Viktor (A képre kattintva a vasárnapi tüntetésről készült galériánkat nézheti meg.)

Az MTVA-ben az ellenzéki képviselőkre fegyveres és fegyvertelen biztonsági őrök vigyáznak, azért hogy nehogy megzavarják a működését. Eközben a köztévében a Velencei Bizottságról és Nébih karácsonyi ellenőrzéseiről csevegnek.