Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ezt az öt pontot nem hajlandó beolvasni a köztévé

Ezt az öt pontot nem hajlandó beolvasni a köztévé

A Momentum öt pontban foglalta össze követeléseiket, amelyeket Donáth Anna olvasott fel a vasárnap esti tüntetésen elmondott beszédében. Íme:

1. KÖVETELJÜK A RABSZOGLATÖRVÉNY AZONNALI VISSZAVONÁSÁT!
A magyar dolgozók kizsigerelése, kiszolgáltatottá tétele teljes mértékben elfogadhatatlan! A szabálytalanul elfogadott rabszolgatörvényt vonják vissza!

2. KÖVETELJÜK A RENDŐRI TÚLÓRÁK CSÖKKENTÉSÉT!

Egy rendőrt se kötelezzenek többre, mint az Európai Uniós maximum! Tartsa be a kormány a saját törvényeit! Értük is tüntetünk!

3. KÖVETELJÜK A FIDESZES BÍRÓSÁGOK MEGSZÜNTETÉSÉT, AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS FÜGGETLENSÉGÉT!

Állítsák helyre az igazságszolgáltatás függetlenségét! Nem kérünk a Fidesz által irányított bírókból! Nem azért váltottunk rendszert, hogy újra visszatérjenek az állampárt által irányított bíróságok.

4. KÖVETELJÜK, HOGY MAGYARORSZÁG CSATLAKOZZON AZ EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGHEZ!

Ha a kormány nem csatlakozik az Európai Ügyészséghez, az felér egy beismerő vallomással! Egy korrupciós ügy sem maradhat büntetlenül!

5. KÖVETELJÜK A KÖZMÉDIA FÜGGETLENSÉGÉT, ELÉG A KÖZPÉNZBŐL FIZETETT PROPAGANDÁBÓL!

Nem akarunk több pártállami propagandahíradót látni! Követeljük a sajtószabadság helyreállítását és a felelősök, a hírhamisító Papp Dániel azonnali leváltását!

Az MTVA székházában zajló eseményeket ebben a cikkünkben követjük!