Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szeretne stílusos halott lenni? Itt a csillámkoporsó, amitől garantáltan sírni fognak az önt gyászolók

Szeretne stílusos halott lenni? Itt a csillámkoporsó, amitől garantáltan sírni fognak az önt gyászolók

Úgy érzi, hogy sokkal többet érdemes holtan, mint egy simára csiszolt fadoboz? Úgy gondolja, hogy ha már életében is “diszkóban” tolta, holtában se legyen másképpen? Szeretné, hogy snájdig legyen a holtteste? Akkor a The Glitter Coffin Company valószínűleg az ön koporsóboltja, ugyanis a cég szakítva a gyászos, szimpla fát használó hagyományokkal, csillámkoporsókat árul. 

Egy ilyen csillámkoporsótól bárki halott teteme olyanná válhat, mintha életében ő lett volna az egyszarvú unikornisok királya, királynője.

Kép forrása: The Glitter Coffint Company

A The Glitter Coffin Companyt egyébként Chris és Dawn Nicholls alapította még 2017-ben. A házaspárnak már volt egy csillámprojektje, ami The Glitter Forniture Company néven futott, igaz, ez a vállalkozásuk inkább szimpla bútorokat alakított át csillámossá. A koporsóra váltással állításuk szerint csak szerettek volna valami újat, valami eltérőt adni. Eleinte nem tudták, melyik legyen a megfelelő bútordarab, amit összekennek megannyi apró csillag fényével, de aztán megakadt a szemük a koporsókon.

“Nézzük meg, hogy nézne ki egy koporsó csillámmal”

-idézi a gyermek megfoganásának pillanatát Chris.

The Glitter Coffin Company®

Beautiful bespoke glitter and crystal coffins and caskets Suppliers to trade only via F.E Harris LTD 01752 338311

Csillámkoporsót eddig 15 elhunytnak vásároltak Anglia-szerte, de a cég bármelyik országba kiszállítja a terméket, így a magyar emberek számára is elérhető többféle színben. A cég egyébként kisállatok, és háziállatok tetemeinek is készít csillámdobozokat, szóval bárki eltemetheti a kis Fifit, a nyekergős csivavát kristály-ragyogásba zárva.

(Via Metro)