Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kirúgták az edzőt az Alba Fehérvár kosárcsapattól

Kirúgták az edzőt az Alba Fehérvár kosárcsapattól

Az Alba Fehérvár férfi kosárlabdacsapatának vezetősége felmentette a munkavégzés alól Dzunic Branislav vezetőedzőt – derült ki a klub honlapjáról. Az ok, hogy az együttes idei szereplése elmarad a várttól, ugyanis a bajnokságban hat vereség mellett csak négyszer nyert, így csupán a tabella 11. helyén áll.

“Úgy ítéltük meg, változásra van szükség. Mindent megtettünk a sikeres szereplés érdekében, de be kell látnunk, valami nem működik. Köszönjük az edző munkáját, ám útjaink most elválnak. Dzunic Branislavnak sok sikert kívánunk további pályafutásához” – közölte az ügyvezető, Simon Balázs.

Az Alba szombaton hazai pályán kapott ki a Pakstól. Az 54 éves Dzunic 2015 óta irányította a székesfehérváriakat, akik a legutóbbi három szezonban dobogóra állhattak az NB I-ben, 2017-ben pedig bajnoki címet és Magyar Kupát nyertek.

(MTI)

Borítókép: A paksi Atomerőmű SE – Alba Fehérvár mérkőzésen a debreceni Fõnix Csarnokban 2018. február 18-án A paksi csapat 67-53-ra győzött / MTI Fotó: Balázs Attila