Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Havazás miatt adtak ki figyelmeztetést három megyére

Havazás miatt adtak ki figyelmeztetést három megyére

Vasárnap napközben nyugat felől felszakadozik a felhőzet, hosszabb-rövidebb időszakokra kisüt a nap, ugyanakkor a Dunától keletre délelőtt még több helyen, később inkább már csak a Tiszántúlon valószínű hószállingózás, gyenge havazás.

Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdú-Bihar és Békés megyében 5 cm-t meghaladó friss hó hullhat, de Szabolcs megye keleti felén ennél több is valószínű.

Nyugaton helyenként megélénkül a szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +2 fok között alakul. Késő estére -2 és -8 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken éjjel érte el a havazás Budapestet, ahol szombaton is sok helyütt egész nap esett a hó. A Zoom.hu képgalériáját a behavazott fővárosról az alábbi képre kattintva nézheti végig:

Fotó: Halász Nóra

Borítókép: Illusztráció / Fotó: Halász Nóra