Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Azért erőszakolta meg a 3 éves lányát, mert véletlenül összetévesztette a feleségével – állítja a pedofil férfi

Azért erőszakolta meg a 3 éves lányát, mert véletlenül összetévesztette a feleségével – állítja a pedofil férfi

A 26 éves Henry Bennett azzal az indokkal védekezett a tárgyalásán, hogy azért erőszakolta meg a három éves kislányát, mert véletlenül összetévesztette a feleségével. Többször is. 

A Nyugat-Virginiában élő férfi azt állította, hogy tévedésből molesztálta a kislányát, mivel éjszaka bemászott az ágyába, mialatt a felesége a fürdőszobában volt. A bíróság kérdésére, miszerint hogyan tudott egy harminc kilós kislányt összetéveszteni egy felnőttel, Bennett azt válaszolta, hogy azt hitte, a kislány a felesége volt, és csak akkor vette észre, hogy a gyerek fekszik mellette, amikor “ráfordult” és a kislány kiabálni kezdett. A férfi akkor bukott le, amikor a kislány mesélt a rokonoknak a bántalmazásról, akik értesítették a rendőrséget.

A bírósági tárgyaláson a férfi természetesen nem tudta megvédeni az állításait, ugyanis a kislányt Bennett többször is szexuálisan bántalmazta: Egy alkalommal orális szexre kényszerítette, és volt, amikor szex játékszert is használt.

Az abszurd kifogásait a bíróság rövid idő alatt elgáncsolta, aminek következtében a férfi hat, a kislánya ellene szexuális támadást vallott be.

További bizonyíték Bennett ellen, hogy a fiatal áldozata a rendőrségnek elmondta, hogy az édesapja a “fenekét nyomta az ő fenekéhez“. A kislány meghallgatása alatt arra kérték, hogy gyurmából készítse le az édesapja azon testrészét, amit “fenéknek” hívott.

A kislány egy péniszt formázott meg.

A férfit 270 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték, amit sírva fogadott.

(Metro)