Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alekosz szeretne lenni a csatorna a „csőcselék” és a kormány között

Alekosz szeretne lenni a csatorna a „csőcselék” és a kormány között

A Való Világ egykori szereplője, Nagy Alekosz mostanában valamiért egyre többször érzi úgy, hogy valamilyen politikai kérdésben meg kell szólalnia. Először a a Magyar Nemzeti Médiaholdingnak ajánlkozott fel, a a TV2 programigazgatói posztjára, majd a „rabszolgatörvény” ellen tüntetőket küldte volna haza, most pedig a „csőcselék” és a kormány közötti kommunikációs csatorna szerepét vállalná el.

„Békítettem én már ki nagyobb hatalmakat is mint ez a csipcsup patkányinvázió. Elértem, hogy Kim Dzsong Un Kedves Vezető, leszerelje a ballisztikus rakétáit. Folytattam én már párbeszédet Mark Zuckerberggel, de magával a Pápával is. A Tököli nehézfiúkról már nem is beszélve. Kérem a Holdingot, hogy a békesség és a további vérontás elkerülésének a nevében nevezzen meg, hivatalosan kérjen föl a kormány és a patkányinvázió közötti egyetemes közvetítői és párbeszédi feladatára!”– írja legutóbbi Facebook bejegyzésében amelyet „Volner Úr“-hoz címez, a hozzá tartozó fotón mégis Orbán Viktor szerepel.

Borítókép forrása: Facebook