Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Volner János: A baloldali zászlók miatt nincs gusztusom tüntetni

Volner János: A baloldali zászlók miatt nincs gusztusom tüntetni

A sajtó által megvezetettek kedvéért: senki nem a békés tüntetőket akarja megfékezni, ahogyan azt több médium is szenzációhajhász módon tálalta. A tegnap esti interjúmban is elmondtam: a tüntetés demokratikus joga bárkinek. Én magam is szívesen kimentem volna a Kossuth térre tüntetni a túlóraszabályozás miatt, de az ott lobogó baloldali pártzászlók miatt nem volt hozzá gusztusom – ahogyan a munkavállalók tömegének sem – közölte a Zoom.hu-hoz eljuttatott levelében Volner János.

Az ügy előzménye, hogy A Mi Hazánk Mozgalomba nemrég átigazolt egykori Jobbik-alelnök az Echo TV-ben botrányos interjút adott, ami miatt sokan támadták. Pénteken azt mondta a vele készült interjúban, hogy

„Ha azt látjuk, hogy a Szent Korona veszélybe kerül, vagy azt látjuk, hogy ez a baloldali csürhe valamilyen komolyabb eredményt ér el, akkor

be fogom riadóztatni a Betyársereget.

Ki fogunk menni 300 emberrel a Kossuth térre a rendfenntartóknak segíteni a rendteremtésben. Ezt 5 perc alatt meg tudjuk oldani ezekkel a képzett emberekkel.”

Mi nem vagyunk hazaárulók – Volner János – ECHO TV

Minden más: https://www.echotv.hu/musorok/napi-aktualis Volner János, a Mi Hazánk Mozgalom politikusa ellene van az új túlóra szabályoknak, ellene is szavazott és azt mondta, jogos a munkavállalók felháborodása. Azonban nincsenek ott a tüntetésen, mert ők nem hazaárulók.

A levelében szombaton pedig úgy fogalmazott a tömeges rongálással, gyújtogatással, a rendőrök dobálásával, a Parlament épületének megrongálásával ugyanúgy nem tud azonosulni, ahogyan a Fidesz munkavállalókat hátrányosan érintő törvényalkotási gyakorlatával sem. A magyar munkavállalókat arra biztatja, álljanak ki magukért, és küzdjenek a jogaikat csorbító Fidesz-kormány ellen. A baloldali pártokat pedig arra kéri, hogy egyrészt ne telepedjenek rá piócaként a magyar munkavállalók jogos érdekvédelmi harcára, másrészt ne biztassák törvénytelenségek elkövetésére a saját aktivistáikat.

Borítókép: Volner János, a Jobbik vezérszónoka felszólal a 2019. évi központi költségvetés általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. június 27-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd