Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kiengedték az adócsalással gyanúsított Czeglédy Csabát a börtönből

Kiengedték az adócsalással gyanúsított Czeglédy Csabát a börtönből

A Szegedi Törvényszék szombaton úgy döntött, kiengedi a tavaly nyár óta előzetes letartóztatásban lévő Czeglédy Csabát – írja a Hvg.hu.

A baloldali politikus szombaton kora délután már úton volt Szombathely felé, ahol házi őrizetben lesz. A lapnak nyilatkozva elmondta, néhány napra még szüksége van, hogy megnyugodjon, mert tavasszal egy nap után visszavitték az előzetesbe.

Czeglédy előzetes letartóztatását december elején, az ügyészség indítványára 30 nappal meghosszabbították, de a döntés ellen ügyvédjével fellebbeztek.

Kiemelt kép: A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai kísérik Czeglédy Csaba ügyvédet, a baloldal szombathelyi városi képviselőjét (k) a Szegedi Járásbíróságon 2017. június 15-én. A bíróság elrendelte egy munkaerő-közvetítéssel foglalkozó, többmilliárd forintos adócsalással gyanúsított bűnszervezet kilenc tagja, köztük Czeglédy Csaba előzetes letartóztatását / Fotó: Bugány János/MTI