Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kendall Jenner 22,5 millió dollárt talicskázott össze egy év alatt, ő a legjobban kereső modell

Kendall Jenner 22,5 millió dollárt talicskázott össze egy év alatt, ő a legjobban kereső modell

Kendall Jenner a világ legjobban fizetett modellje a Forbes magazin becslései szerint: a 23 éves Jenner 2018 júniusáig 12 hónap alatt

22,5 millió dollárt (6,4 milliárd forintot) keresett.

Kendall Jenner, aki a valóságshow-sztár Kim Kardashian féltestvére, többek között az Estée Lauder, az Adidas és a Calvin Klein márkákkal közös munkáknak köszönhette vagyona gyarapodását.

 

Highest-Paid Models 2018: Kendall Jenner Leads With $22.5 Million

Kendall Jenner may not be the best-paid Kardashian-Jenner, but she’s earning more than any other model in the world. The 23-year-old banked $22.5 million in the 12 months prior to June 2018 to top this year’s ranking of the highest-paid models.

A második helyen Karlie Kloss végzett: a többek közt a Swarovskinak is dolgozó 26 éves modell 13 millió dollárt (3,7 milliárd forintot) keresett.

A harmadik helyen a brit Rosie Huntington-Whiteley és az amerikai Chrissy Teigen osztozik, mindketten 11,5 millió dollárt (3,2 milliárd forintot) kerestek. Chrissy Teigen a modellkedés mellett szakácskönyveinek, a nevét viselő konyhai eszközök értékesítésének és televíziós műsorvezetésnek is köszönheti vagyonát.
A brit Cara Delevingne és a brazil Gisele Bündchen 10-10 millió dollárral a lista 5. helyezettjei.
A Forbes a kozmetikai, parfüm- vagy egyéb márkákkal és cégekkel kötött szerződésekből származó bruttó bevételek becsléseit használja fel a lista elkészítéséhez, kiegészítve a menedzserekkel, ügynökökkel, a márkák képviselőivel és szakértőkkel készített interjúkkal.