Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Alekosz videóban üzente: nem kell a pankráció, a tüntetők menjenek haza pálinkázni, meg A bolygó neve: Halált nézni

Alekosz videóban üzente: nem kell a pankráció, a tüntetők menjenek haza pálinkázni, meg A bolygó neve: Halált nézni

A még mindig kíméletlenül üzemelő Facebook-celebritásunk Nagy Alekosz, a görög póni nem csak a nőkkel és azoknak hiányával, szemmel történő minőségellenőrzésével foglalkozik. Az önmaga paródiáját is alakító ex-villalakó igyekszik komoly, tudatos állampolgárként, az őt követőkből származó erejét felhasználva feljavítani a közéletet is. Pénteken a tüntetőkre próbált hatni. 

Pénteken harmadik napja volt, hogy Budapest belvárosát az esti órákban a napokban elfogadott rabszolgatörvény ellen tüntetők foglalták el. Alekosznak ez nem tetszett. Egy videóüzenetben beszélt arról, hogy szerinte nincs szükség pankrációra, legalább is most nem. Hideg van, nem tesz jót senkinek, meg az egyik tévécsatornán amúgy is a kiváló A bolygó neve: Halál megy, azt kell nézni, nem egymást, meg a készenléti rendőregységeket a mínuszokban. Szóval megpróbál(t) beszélni velük.

Otthon jó melegben meg lehet inni egy pálinkát, lazulni. A celebritás azzal a kérdéssel nem foglalkozott, hogy “Mi le akkor, ha annyit kell túlórázni, hogy már lesz erő megnézni A bolygó neve: Halál folytatását, A végső megoldás: a Halált?”.

Egyébként érthető, hogy nem foglalkozik vele. Tudatos állampolgárként, mégtudatosabb közszereplőként tisztában van határaival, korlátaival, szóval miért próbáljon boncolgatni olyan kérdéseket amiknek a megválaszolásához nem ért?

Viszont a pénteki események alapján Alekosznak nem tudta megfelelően használni a meggyőzés művészetét.

Nagy Alekosz

Kossuth Tér. 2018. Jobbelátásrabírási első kísérlet.