Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Újra szex volt a villában: Hunor és Adri is beálltak a sorba

Újra szex volt a villában: Hunor és Adri is beálltak a sorba

A kezdeti szexmaratontól teljesen elkényelmesedve mostanra kb. évezredeknek tűnt, amíg nem volt akció a villában. Na de most!

Bár Adri és Hunor korábban már megbeszélte, hogy Adri születésnapja jó apropó lesz az összebújásra, az akkor mégsem jött össze. Most viszont igazi after partyt tartott a páros a ValóVilág 9. Powered by Big Brotherben: az éj leple alatt engedtek vágyaiknak. Forró csókban forrtak össze, majd – míg Era dühösen elhagyta a hálót – ennél is tovább mentek, írja a Blikk.

Egy ideje izzik körülöttünk a levegő. Vannak vágyaink, megkívántuk egymást, és onnan már nem volt visszaút

– mondta az események után Adri.

Bár nem sokan indultak úgy neki, hogy nemi vágyaiknak eleget tesznek, a bezártság előbb utóbb mindenkiből előhozza a legalapvetőbb ösztönöket.

Még több BeleValóVilág az RTL Most! kínálatában – teljes adások, emlékezetes pillanatok, extra videók! :)

Még több BeleValóVilág az RTL Most! kínálatában – teljes adások, emlékezetes pillanatok, extra videók! :)

A nyalánkság a 19. perc után kezdődik.

Szerinted ki lesz a következő, aki takaró alá bújik?

(via Blikk / RTL II)