Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kunhalmi Ágnes éjszaka bejutott a Momentum alelnökéhez a rendőrségre

Kunhalmi Ágnes éjszaka bejutott a Momentum alelnökéhez a rendőrségre

Az MSZP országgyűlési képviselője Fekete-Győr Andrást is magával vihette a X. kerületi kapitányságra. Valószínűleg szabálysértéssel vádolják meg a földre tepert és könnygázzal lefújt Donáth Annát.

Mint beszámoltunk róla, csütörtökön este a Kossuth Lajos téri tüntetésen a Momentum több vezetőségi tagja is füstbombákat dobott a rendőrökre. Donáth Anna alelnök nem dobott füstbombát, csak feltartott egyet. Őt azonban a rendőrök könnygázzal fújták le, földre vitték, majd berántották a sorfal mögé – írja a 444. Az esetről videó is készült.

 

donath anna

Uploaded by Czinkóczi Sándor on 2018-12-13.

Donáth Annát ezután a X. kerületi rendőrkapitányságra vitték, a Momentum az épület elé vonult éjszakára. Utoljára hajnali 2 órakor posztoltak videót a Facebook-oldalukon, ebből kiderült, hogy Kunhalmi Ágnes, az MSZP országgyűlési képviselője a képviselői igazolványával be tudott menni az alelnökhöz, kérésére Feket-Győr Andrást civilként is beengedték a kapitányságra. Mint az ezt követő tájékoztatón elmondták, Donáth Anna orvosi ellátás kapott, kedélyállapota jó. A rendőröktől pedig azt a tájéjoztatást kapták, hogy minden valószínűség szerint szabálysértési eljárás indul majd ellene.

 

Momentum Mozgalom

Momentum Mozgalom was live.