Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tordai rémhírterjesztésért feljelenti a puccsot vizionáló Kövért

Tordai rémhírterjesztésért feljelenti a puccsot vizionáló Kövért

Rémhírterjesztés miatt feljelentést tesz a Párbeszéd politikusa. Tordai Bence a Zoom.-hu-nak azt mondta, hivatalosan ismeretlen tettes ellen teszi meg a feljelentést, de lépését Kövér László kijelentése váltotta ki.

Papírlapokat szórnak a karzatról ellenzéki képviselõk az Országgyûlés plenáris ülésének kezdete elõtt MTI/Máthé Zoltán

A Zoom.hu is megírta, hogy a fideszes házelnök a tüntetésekkel kísért, a rabszolgatörvényt elfogadó botrányos parlamenti ülést az ECHO TV-n úgy kommentálta: „Ez egy parlamenti puccskísérlet volt”.

“Ha cinikusan uszít, akkor megérdemli, hogy a rendőrségen magyarázkodjon emiatt”

– reagált Kövérre a feljelentéssel Tordai Bence. Emlékeztetett: a puccs erőszakos hatalomátvételt jelent, márpedig szerdán “mi nem alkalmaztunk erőszakot semmilyen formában, sőt, mindvégig hangsúlyoztuk: békésen, erőszakmentesen, de nagyon határozottan tiltakozunk a rabszolgatörvény átpasszírozása ellen.”

“Ha valaki parlamenti házelnökként ilyesmivel riogat, az vagy nem tudja, miről beszél, vagy végtelen cinizmusában felelőtlenül uszít” – állapította meg az ellenzéki politikus.

Borítókép: Kövér László / MTI Fotó: Máthé Zoltán