Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Budapesti parti is bekerült a legjobb európai szilveszteri bulik közé

Budapesti parti is bekerült a legjobb európai szilveszteri bulik közé

Napjainkban egyre több nemzetközi dicséretet kapnak Magyarország turisztikai látványosságai, ehhez a trendhez csatlakozott a Vogue Italia, ami azonban nem egy nevezetességet, hanem egy szilveszteri fesztivált dicsér.

A Vogue olasz kiadásának válogatásában Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy budapesti szilveszteri fesztivál. Mindezt úgy, hogy a Memoryland 2017-ben rendezte meg először a nem mindennapi óévbúcsúztatót. A Global Underground együttműködésével szervezett minifesztivál mintegy húsz órában, két felvonásban, hét nemzetközi művész közreműködésével üdvözölte 2018-at a Duna varázslatos partján – írta a lap.

A válogatásba amszterdami, barcelonai, berlini és lisszaboni fesztiválok is bekerültek a budapesti mellé.

Az biztos, hogy az elismerés után komolyan fel kellett kötniük a gatyájukat a magyar szervezőknek, akik az idei szilveszteri partira olyan világhírű DJ-ket hívtak a Millenárisra, mint Gary Beck, Jody Wisternoff, Luke Slater, de a keverőpult mögé áll majd Miss Monique is.