Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„A karjaim közt ment el” – Várkonyi András mesélt lánya elvesztéséről

„A karjaim közt ment el” – Várkonyi András mesélt lánya elvesztéséről

Bár Várkonyi András életében nem sírt, mégsem tudta visszatartani a könnyeit, amikor a lánya a karjaiban halt meg.

Várkonyi Andrást szörnyen megviselte, hogy elveszítette lányát, aki hosszan tartó betegség után hunyt el májusban, 39 éves korában.

Az egyik legnehezebb feladat talán Andika lakásának a kiürítése volt, amikor azon gondolkodtunk, mit őrizzünk meg emlékbe, illetve mi az, ami felesleges. A válogatás és a döntés rendkívül megviselte a feleségemmel a lelkünket.

– mondta a Best magazinnak a Barátok közt sztárja. S bár Várkonyi András kőkeménynek tartja magát, a tragédia mégis sírásra késztette őt.

“Andika a karjaim közt ment el, akkor nem bírtam magammal. Csak öleltem és sírtam. Konzervatív típus vagyok, arra neveltek, hogy a férfinak nem szabad sírnia, fojtsa vissza, gyűrje magába a fájdalmát, legyen mindig intézkedésképes. Tudom, hogy furcsa, patriarchális felfogás ez, de apámat sem láttam soha sírni,

és a lányunk halálát kivéve én sem sírtam, egyszerűen így kell viselkedni”

– mondta a magazinnak Várkonyi András, aki a lánya halálát követően egyből visszament dolgozni.

(Blikk)