Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Őrizetbe vették a ceglédi férfit, akit 4 éves kislányának megerőszakolásával vádolnak

Őrizetbe vették a ceglédi férfit, akit 4 éves kislányának megerőszakolásával vádolnak

Édesapja erőszakolhatta meg a négyéves ceglédi kislányt október elején – írja a 24.hu. Az apát ma délelőtt fél 12-re idézték be a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves férfit, ezt követően őrizetbe is vették, előterjesztést tesznek a letartóztatására.

A lap megkérdezte a rendőrségtől, hogy elkészültek-e már a DNS-vizsgálatok, és ez alapján döntöttek-e az apa őrizetbe vétele mellett, de a nyomozás érdekeire való tekintettel nem adtak bővebb tájékoztatást.

A rendőrség október 7-én szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A kislányt kórházba vitték, a gyámhatóság pedig azonnal kiemelte a családból a kisebbik gyermeket. Az eset után a kislány édesapjától, nagypapájától és nagybátyjától is DNS-mintát vettek.

A szülők tagadták az erőszakot. Azt állították, hogy a kislány veszélyes helyen játszott és magára rántotta a több száz kilós súlyt.

Megszólalt a ceglédi kislány apja, akit szexuális erőszakkal gyanúsítanak

Megszólalt a ceglédi kislány apja, akit szexuális erőszakkal gyanúsítanak Egy súly esett rá kislányára apja szerint arra a kislányra, akit még múlthéten szállítottak súlyos sérüléssel kórházba. A ceglédi telephelyen még most is látszik betonon a helye, ahol az egyik súly leesett a másikról.

A nyomozók többször is hazugságvizsgálatnak vetették alá család férfitagjait. Az elmúlt pár hétben pedig többször is kimentek szakértőkkel a helyszínre, hogy rekonstruálják a szülők által elmondottakat. A nyomozás során összegyűjtött adatokból pedig arra a következtetésre jutottak, hogy nem baleset történt, hanem a saját apja erőszakolhatta meg a picit.

„Ma fél 12-re kellett bemennie az apukának a kapitányságra. Az őrizetbe vételével kapcsolatban egyelőre semmit nem tudok mondani. Most hívott kislány apjának az ügyvédje, hogy menjek fel a kocsiért Budapestre, még úton vagyok” – mondta el a lap kérdésére annak a műhelynek a tulajdonosa, akinél az apuka dolgozik